12 Mayis 2016 tarihli konular

12 Mayis 2016 tarihli konular

808 bin kişinin KPSS sınavı iptal olabilir!

  • kpss



2010 Kamu Personel Seçme Sınavı ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gönderdiği son yazı sınavlarının iptal edilme ihtimalini artırdı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 808 bin kişinin girdiği 2010 Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) Genel Yetenek, Genel Kültür ve eğitim Bilimleri sınavlarının iptali istemine ilişkin davayı gören Ankara 1. İdare Mahkemesi'ne önemli bir yazı gönderdi.

Mahkemenin ara kararı üzerine gönderilen savcılık yazısında, sızdırılan soruların görüntüsüne de yer verildi. Savcılık yazısında, "2010 KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri sorularının sınavdan en az 12 gün önce ele geçirildiği ikrarlar ve teknik raporlara göre kesindir" denildi.

KPSS Lisans Sınav Giriş Yerleri Açıklandı mı?

  • kpss



2018 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans:Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi

Mayıs 2018 tarihinde yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Sınavına başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.trinternet adresinden edineceklerdir.

KPSS Lisans Sınava Giriş Belgeleri Tıkla İndir

Temel Kurallar için Tıklayınız

Top